Aanmeldformulier vrijwilliger


Fiets jij graag in onze mooie omgeving en wil je iemand anders hier ook van laten genieten? Iemand die graag wil fietsen maar dit zelfstandig niet (meer) kan? Fietsmaatjes Westerhoven is altijd op zoek naar vrijwilligers! Ook voor jou, als potentiële vrijwilliger, staat de duofiets klaar, om samen met een gast een gezellige rit te maken. Uit ervaring blijkt dat onze vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als onze gasten.

Afhankelijk van jouw beschikbare tijd kun  je je aanmelden voor momenten waarop jij tijd hebt. Ook kan er een voorkeur uitgesproken worden voor een vaste gast, iemand die je kent of voor verschillende gasten. Met ons flexibele duofiets rooster in een app, kun je ook zelf altijd zien of er een duofiets beschikbaar is.

Onze duofiets heeft elektrische trapondersteuning en versnellingen, de gast fietst mee naar vermogen. Voordat daadwerkelijk met het fietsen gestart wordt, kunnen één of meer proefritten gemaakt worden met de duofiets.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem gerust contact Contact met ons op.


Ik wil mij graag aanmelden als vrijwilliger van Fietsmaatjes Westerhoven en met gasten gaan fietsen. Mijn contactgegevens zijn:

 

Weet je nog niet zeker of je vrijwilliger wilt worden, maar wil je eerst meer informatie over de taak als vrijwilliger bij Fietsmaatjes Westerhoven, vul dan het formulier in en Fietsmaatjes maakt graag een vrijblijvende afspraak met je om je verder te informeren.


Door jouw aanmelding ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens en het privacybeleid van de Stichting
Fietsmaatjes Westerhoven.